Uppdatering

Hej och förlåt alla trogna bloggläsare!

Det var ju längesen sist... Och just nu känner jag inte för att berätta så värst mycket, utan det blir lite bilder istället! Enjoy:D



















































Nu måste jag gå för min mamma har på nåt sätt blivit så hemskt elak!
när du läser det här... jag villl bara säga att jag älskar dej, men jag hataar och vill bara spy på när du är enormt elak!

HEJDÅ
/M

fuck blogg

hej, jag är sur.
jag hade skrivit världens längsta superseriösa inlägg, och laddat upp typ 25 bilder, vilket har tagit mig ca 1,5 timme. och nu råkade jag klicka nånstans så allt är bortaaaaaaaaaaa!!!!:@

VINNARE SUN CUP



Igår så vann vi, Qbik f94, våran andra cup i sommar! Det var väldigt kul att få vinna en cup på hemmaplan som faktiskt aldrig har inträffat nån annan gång förut... Efter att vi hade vunnit gruppen, helt obesegrade, så gick vi till kvartsfinal (som jag inte spelade eftersom jag var på Ullas 60årskalas) vilken vi vann, vilket gjorde att vi gick till semifinal mot Hertzöga. När vi spelar mot dom blir det ett 'derby' så det var lite tjafs mellan både domare, motståndare och publik... Fast det gick ju bra tillslut även fast både Tommy, Pinge och Stefan (våra tränare) fick skäll av domaren.

Iallafall, mot Hertzöga vann vi även fast jag tycker att vi inte hade lika bra spel som dom. Men däremot var våra målchanser mycket bättre än deras vilket tillslut avgjorde och vi vann! Underbart... Sedan blev det då final mot Norrstrands IF. Jag var inställd på extremt hårt motstånd eftersom deras målskillnad efter gruppen var hela 29-1... Så om jag ska vara ärlig så trodde jag vi skulle förlora även fast jag skulle kämpa, såklart! Men när matchen började och man klev ut på plan kändes det direkt att motsåndet inte var alls så hårt som vi hade trott!

Som tidningen NWT skrev så hade NIF en rivstart och tryckte in ett mål efter 5 minuter, vilket var tungt för oss såklart. Men vi fortsatte kämpa mot vinsten. Ni som har läst dagens NWT läste också alla nedtryckningar mot oss... Jag tycker det var väldigt nedlådande artikel mot QBIK, jag blev faktiskt riktigt sur då dom hade intervjuat både spelare och tränare från NIF. Så i artikeln stog det att vi endast hade två målchanser som blev "skitmål" som vi inte var värda eftersom dom var så "himla" mycket bättre. Men så var det ju inte, det var en jämn match men i vissa stunder hade vi övertaget och fick in två bra mål!

Och jag tycker att vi är mycket väl värda den här vinsten eftersom vi nu under två veckor har spelat 14 matcher med 4 insläppta mål och helt obesegrade. Och vi har kämpat och gjort bra matcher, då är det inte rätt mot oss att säga att vi inte var värda vinsten i en artikel!

Ajja, det var allt jag hade & säga för idag, nu ska mamma och jag åka till Bergvik. Sen så ska jag och Antonia ut och gå, och efter det så åker jag förmodligen till sommarstugan i Kristinehamn,

PUSSHEJ<3

RSS 2.0