Söndag

Japp, för er som inte har märkt det än så har det ju nyss vart julafton, mellandagar och min födelsedag! :D
Det har varit en bra vecka:)
jag har fått massor av trevliga saker som:

COLDPLAY BLJETTER!!!!!!!!:D:D:D:D:D *lycklig*
iPod nano
slalomskidor + fästen
massor med pengar
kläder
ansiktsrengöring
parfym (victoria beckham, lila)
halsband + örhängen + armband
presentkort på hm (300 kr)
200 kr på iTunes
2 biobljetter

sen har jag säkert glömt en massa finfina saker som jag gilla så mkt så jag glömt bort dom! :)

tackså mkt för allt! Snart ska jag dra till elin, mattias, agnes och vilgot! Det ska bli mysigt värre,,,;)

kramar/maia


Musik värd att lyssna på

The hoosiers - Money to be made



Death cab for cutie - A lack of color


JOshua Radin - Winter


COldplay - Talk
 

NAda surf - Always love

ett kort ointressant inälgg som behöver läsas!

Hejhej bloggen:)
NU är det jullov, mkt härligt! Fast det är ingen snö ute, istället är det regn... det sugeeeeer! Igår så kom jag hem efter att varit på sleppover hos rennesvenne! Vi hade det mkt kul. Vi tog på oss finklänningar och fixade i ordning oss. Sedan blev det en sväng ner på stan för att köpa mcd, och där var det många snygga -.- fast det var jättehemskt för att vi var tvunga att gå hem för att reneés pappa skulle komma och kolla till oss för att vi skulle vara inne till nio! men aja, det för väl bli en annan gång istället x)... Vi såg på The ring, Ensam hemma, Titanic och sen på morgon så såg vi Ensam hemma 2. Efter ett tag runt halv elva tror jag så kom teo julle anton och frej! Det var kul, teo tog många vackra bilder med nikes mac! HAHA. Sen på morgonen så skrev vi på ballonger och kasta iväg dom, det stog mest en massa kärleks förklaringar till nike. DUmMa nike som måste flytta!

NU har jag också fått mina första betyg! Jag är nöjd, alltså för att vara de första betygen så räcker det och blir över.

NÄstan alla julklappsinköp är klara. Det är bara hannahs som jag har kvar, hon är en krånglig typ!

god jul sålänge :)

/maia


...

det är jullov, ska vi hångla?

Det var längesen nu.

Jag erkänner, jag har vart väldigt dålig på sistone. Jag har faktiskt ganska många anledningar, men dom har ni ju redan läst om... Förlåt till er som har orkat kolla efter nya inlgg även fast det inte vart nån uppdatering, men nu kommer det ju!

Alla luciakonserter blev lyckade! Good news ha? Det har varit jättekul men nu är man väldigt sliten, så det jag egentligen borde göra nu är att sova. Vi har bara ett luciatåg kvar nu som är på nobel. Nu har det ju också börjat dra ihop sg till juletider! Skojigt, mysigt o´ch trevligt, får v ju hoppas! Dålig i planeringen som jag är har jag endast fixat 2 julklappar så det blir väl fullfart hela veckan... Eftersom det drar ihop sig mot jul drar det ju även ihop sig för jullov. YEiY! Det är jag välförtjänt av! Och snart jullov betyder betyg. De betyg jag fått höra om har inte vart något att oroa mig för så det är ju skönt!

Min moder har vart så gullig av sej så hon har skrivit massor av fina julkort, där hon även nämde min blogg och att "mtt stora intresse" är fotbollen. -.- Ajja men det får väl duga, hon lyckadese även klämma in ett lagom gulligt kort på mej och elina...

VAd önskar ni er till jul?:)

Jag önskar mej,
PEngar
SMink
KLäder
SLalom skidor, vilket jag kom på liite försent
PArfym
och massor av mer vilket jag glömmer bort när det väl gäller

dessutom så fyller jag ju ååååååår också 12 dagar kvar :P

jao, det får duga för dagen,

tjing<3
/M



RSS 2.0