2010 - 01 - 31

Hej där

I helgen har jag varit på Ung konfirmandledarutbilding i Sandviken gården. Det va faktiskt jättekul, jag hade förväntat mig tråkigheter men det blev tvärtom! Jag blev fascinerad av att alla som var där är på nåt sätt är mycket snällare och trevligare än överallt annars. Det är svårt att förklara men det var som en värme strömmade ut ur dom och ville inget ont. Jag trivdes jättebra även fast det är lite svårt i början att slappna av i en ny grupp. Men så är det i alla nya grupper. Jag har lärt mig att alla grupper går igenom olika faser enligt FIRO-modellen. Ganska intressant faktiskt. Och på tal om intressant, vilka sjukt intressanta samtalsämnen det kan dyka upp runtomkring nya personer med andra intressen och åsikter. Det var skojsigt måste jag säga.

Vi var ungefär 75 stycken där. Man kunde gå steg 1 eller 2. Och jag gick såklart steg 1. Vi lärde oss om oss själva som individer, hur man skulle hantera en grupp, andaktsmetodik och andra saker. Ibland var det lite segt men mesta dels interessant och givande. Jag är superglad att jag åkte på det eftersom jag tvekade ett tag. Det känns faktiskt som jag har växt en gnutta under helgen och lärt mig släppa lite på hämningarna. Jag hade iallafall superkul och rekommenderar det för konfaledare!

Dessutom fick vi reda på att vi kannske ska åka till ett kloster i Frankrike under påsklovet! Gratis! Det låter sjukt roligt. Börje kallar det en grativation för att vi är ledare även fast vi inte får betalt. Det skulle vara jättekul att åka dit. Det skulle samtidigt vara 5000-6000 andra från massor av olika länder runt om i världen. Häftigt va? Att få uppleva nåt sånt skulle göra mig överlycklig!

Ojoj, detta kanske inte blev världens roligaste inlägg. Men bilder kommer inom kort eftersom jag har fått tillbaks min kamera! Så ni får ha det finemang för det ska jag.

Pussar
/maia


Den här designen elr den gamla?



Nuvarande elr dåvarande?
Lägg en kommentar om vad ni tkr


2010 - 01 - 23

- Hej

- Vad har hänt sen sist?

- Jag har vart på hud behandling på Harmónia spa

- Jag har saknat mina örhängen eftersom hudteraputen tog dom och glömde lämna tbx dom

- Jag har haft två matte prov, varav det ena gick super och det andra sådär
 
- Jag har fått munsår

- Jag har blivit sur

- Jag har vart sjuuukt glad

- Jag har skrivit en spanska uppsats om Che guevara

- Jag har vart på årets första pianolektion och snart ska jag skriva en låt

- Jag har inte blivit kär

- Jag har tänkt för mkt

- Jag har lämnat in min kamera

- Jag har saknat min kamera

- Jag har blivit skoltröttis

- Jag har insett att jag borde sitta vid datorn mindre

- Jag har haft väldigt roligt

- Jag har gråtit

- Jag har vart sur på mina hårförlängningar (för er som inte visste så har jag det) för att dom trasslar sig 24/7

- Jag har lämnat in min mobil och nu orkar jag inte använda den när den kom tbx

- Jag har köpt en massa nya kläder

- Jag har blivit hyper för att jag har köpt nya kläder och örhängen

- Jag har haft So-test om första världskriget

- Jag har fått panik ångest attack pga skolan

- Jag vet inte vad jag vill

- Jag har köpt en rengöring från Bioline för 349 kr

- Jag har "typisk tjej acne" enligt hudteraputen

- Jag är oglad pga det

- Jag har frusit

- Jag har duschat för mkt

- Jag har tränat min första träning med div5

- Jag vet inte varför jag skriver det här

- Jag gör det antagligen eftersom jag inte har något bättre för mig eftersom klockan är kvart i nio på en lördag och jag borde inte vara vaken.

- Jag ska åka till Zara sen med Reneé

- Jag ska stänga av datorn nu.

- Puss


2010 - 01 - 23

Anledningen till att jag inte har gjort så mkt på bloggen är för att min kamera är inlämnad och jag ska göra om designen.!

puss hej då


2010 - 01 - 13 / Hemma från Gran Canaria

Hej allihop!

Nu är jag ju då tillbaks i kylan, och väskorna är uppackade. Imorrn så blir det skola och gå upp tiiiidigt. Veckan har varit helt underbar med sol 5/6 dagar. Vi har tagit det lugnt och legat i solen för det mesta. Dock så insåg jag (sista dagen efter att solen hade gått ner) att jag var minst DUBBELT så brun på framsidan som på baksidan... Hehe, inte så kul. Men en bild säger mer än tusen ord så här kommer det ett urval.


Mitt rum


Vardagsrum. Till höger kök och till vänster terass.


Le kitchen


Badrum
Det var ett rum till med dubbelsäng där mamma, michael och elina sov som jag dock inte tog kort på!


Tvärs över (natttid)


Utöver havet (nattid)


Utöver viken (på morgonen, därav skuggan från berget på andra sidan)






Mitt emot


Utsikt Från terassen


Elina


Från toppen


Finfina hus


Puerto rico










Det s.k. Köpcentret

















Jag har tagit så himla mycket bilder så det är svårt att välja vilka som ska läggas upp. Men om vi säger så här... Jag har bara börjat vad det gäller bilderna, fler kommer nån annan gång för det tar sån tid att ladda upp!

PUss
/m


Gran Canaria

Hej alla dar hemma!

Jag har bara 14 minuter kvar i automaten sa att det far bli ett snabbt inlagg. Vi mar alla bra har. Superfint vader och alldeles underbart boende. Jag har tusentals bilder att lagga upp nar jag kommer hem. Dom tva forsta dagarna lag vi bara vid poolen men idag gick vi till den konstgjorda stranden med turkost vatten och vit sand. Det ar supervackert har vi bor. Omgivningen ar otrolig. Det gar inte att forklara med ord ni far se bilderna nar vi kommer hem istallet. Ni kan kolla vart boende pa http://pcalmagroup.com och klicka er in pa Sol Amadores. Jag njuter fullt ut hela tiden och livet kanns underbart.

Nu maste jag stanga av
Pussar
/el tomato


Bilduppdatering!

Här kommer en bildbomb.
puss!


mohaha, jag har fått låna morfars pälsmössa som fyller 40 år i april. och den är äääkta! känn på den ni era oäkta pälsmösse ägare! jag älskar den.




























nåt är på tok med vitbalansen, men abbis är så gosig så jag ville lägga upp den ändå.










suddig








Vet ni vad som hände på våran julafton?
Elina går fram till tomten efter han har delat ut alla julklapparna. Då går Elina fram och kollar på honom
Elina: Jag kan se dina ögon... Du är Kjell!
Morfar/Jultomten: Jaja...
också drog han av sig masken. Duktig lillasyster jag har va?


ajdå... lite för mke brun utan sol :(




nyvaken











Dom sista bilderna är från sthlm, i oktober.
Nu ska jag packa handbagage!
Pusshej
/m


2010 - 01 - 05

Tjenixen!

Om sisådär 24 timmar åker jag till flygplatsen för att åka vidare till Las Canarias (Kanarieöarna för er som inte förstod). Förstår ni vad underbart? En vecka bort från kylan. Tummen upp! Här är det ungefär 21- och där är det 26+. Fatta att det är 47 grader varmare där just nu! Jag har snart packat klart... Får hoppas att jag inte glömt nåt eftersom jag för en gång skull inte har skrivit en packingslista. Men jag tror det går bra ändå. Det fixade sig med bikiniproblemet också. Jag hade ju nämligen slängt alla mina bikinis p.g.a. att dom var trasiga eller för små. Och det är ju smart när man ska utomlands..?! Men jag fick iallafall låna Hannahs, som dock är lite tajt men är bättre än inget. Jag ska leta runt lite när vi är där nere och se om jag hittar nåt vackert:). Tyvärr har jag inga bilder till det här inlägget eftersom jag är inne på min mammas dator. Men ni får ha det super här medan jag steker på beachen ;)


Bild från google

So long!
/m


Lucia på operan 2009 - Lördag kl. 14

Hej där!

Här kommer hela luciakonserten. Ni behöver ju inte kolla på alla men då vet ni att det finns OM ni vill kolla. Jag står till vänster om Linnea som är lucia. Jag stör mig sjukt mycket på mig själv... Jag kollar rätt upp i taket känns det som, haha. Här kommer dom iaf:) Anledningen till att alla delar inte stämmer i nummerordning är för att det var dubletter upplagda på youtube.











Ha det:)
/m


2010 - 01 - 01

GOTT NYTT ÅR FOLKS!



Japp, så nu är det 2010. Hur känns de då? Mjo det känns ju skitbra fakitskt. Nytt år nya möjligheter. Nu är vi alltså inne på 10-talet.. Konstigt egentligen, men häftigt också. Men för mig så började året jättebra! Jag var med Antonia och Reneé. Det började hemma hos mig. Dom kom hit runt fem också satt vi och pratade. Sen lagade vi supergod tacos. Efter det så pratade vi lite till (vi är ju tjejer..?) och sen sminkade vi oss tillsammans. Musiken var på högsta volym och vi hade jättekul. Sedan drog vi ner till stan och lämnade våra saker hos Reneé. Sen runt halv tolv gick vi mot torget. Det va väldans kallt men det gick bra än så länge. Vi gick in på torgkiosken för att köpa nåt att skåla med eftersom det bara va antonia som hade med sig och för att värma upp oss lite. Sedan så skulle vi dra till Sara, men det hände nånting så hon hade åkt hem och då blev det inget för oss heller. Så vi blev kvar på torget där vi träffade sjukt mycket folk vilket var underbart. Trevliga människor det finns alltså! Tack för det, sedan så gick vi på några bussar lite här och var för att behålla värmen. Och jag har ju skolkort så att det hade gått ut för 30 minuter sen. Men jag fick åka ändå. MEN sen när vi var vis stenbron kom det kontrollanter(!). Jag fick panik och typ skrek till busschaffören (som inte var där) att öppna dörrarna eftersom vi var tvungna att gå av. För att om dom hade kommit så hade jag och Reneé fått böta 400 spänn;) och det var inte så lockande. Nu känner jag att det här inlägget blir ganska tjatigt. Men sedan gick vi iallafall hem eftersom vi inte hittade nån fest som lockade. Där så pratade vi och kollade på skräck.

Sammanfattning: Händelserik, spontan, kall, rolig (och mycket mer) kväll med undebara personer!

Tack för det! Nu ska jag packa upp väskan och packa en ny, för imorrn ska jag åka hem till mamma;)



Pusshej
/mej


RSS 2.0