P.O.T.U.

LYSSNA! dom är så bra <3
teo anton martin (Y)

http://www.myspace.com/potumusic



2010 - 02 - 15

 Halli hallå.

Förlåt mig trogna alla läsare (som är få) för att uppdateringen är låg. Men det blir liksom att skolan, träningar och vanliga livet kmr i förhand. Det känns också väldigt skönt att inte känna sig tvungen att gå in och skriva eller kolla mejlen. För jag menar om det är nåt som är tillräckligt viktigt för att behöva vetas så kan man faktiskt ringa. Aja, nu sitter jag här hemma hos pappa och har precis pluggat franska. Snart ska jag plugga ännu lite till för man vill ju inte sänka sig! Jag har lite smått panik för nästan alla ämnen eftersom jag inte vill sänka mig eller för att jag vill höja mig. Jag vill höja mig i NO och svenska. Men det går helt åt helvete rent utsagt. Så jag ska nog till skolan en dag iallafall på sportlovet för att ta igen i iprincip alla ämnen!

Hm, är det något mer som kan va interessant? Jooo juste. Jag kom med i en hårmodell sak den 27 februari. Det är sista års eleverna på Nobel som har sitt slutprojekt. Och då hade dom uttagning för dom som ville va med. Och från början var det så att mamma vad och klippte sig också kom frisören ihåg mig så han frågade efter mig och undrade om jag, reneé och zara ville vara med. Så vi åkte dit och anmälde oss också fick dom ta kort på oss. Sen så ringde dom mig i lördags så hade jag kommit med. Så nu ska jag dit nästa tisdag och snacka smink och kläder. Sen så är det typ modevisning på Nöjesfabriken på lördag kl. 1930 och 2330. Det kmr bli jättekul!

Tyvärr så har jag inga bilder för tillfället att ladda upp eftersom kameran blev kvar hos mamsen;)

såå. pusshej ha det!
/mais


2010 - 02 - 04

Hallå där köp blåbär.

Jag har klippt mig, fast det är inte så stor skillnad förutom utväxten och att jag har platt hår på den andra, haha (och det är helt ordeigerade bilder!!! lite sisådär skabbigt, men ni dör inte)

Före



Efter




Reneé är cool, jag coolare men min systeryster är coolast

 





btw, kolla in det här:O
så jävla fränt


aja, nu ska jag käka bulls with min mamma.
Puss hej leverpastej


RSS 2.0