Hallå! Finns ni?

hej! till alla som kollar min blog sådär ibland: Nu tycker jag att ni får skriva lite mer kommentarer annars tke jag det är tråkit :(



jaja! Idag ska jag iaf till mama osso har jag ändrat nästan alla mina låtar på mobilen. Känns mkt bra!


 

kramkram

HElg

Nu är det helg och mamma o michael kollar på på spåret, och jag sitter frramför datorn och väntar p att det ska börja en bra film p tv som det visserligen aldrig gör, men äääääääändå. Det är jätte töligt för p det här tagnentbordet såå dampar alla tagiänter sig blandannat å ii medmångaflera.... så tillbaka till saken. Idag har jag vart p åstan och inte gjort av med ngra pengar alls, eller jo jag skoja 15 spänn för ett nanbröd, delicious. Men jag har kollat runt lite och hittade mnga fina kläder pgina tricot so mjag ska ta och köpa nå0n gång jag orkar eftersom jag fick ett present kort på gina tricot där för 500 spänn, tjohej alla kompiiiisar!

oops

det här inlägget  hittade jag osparat, men här är det iallafall




Jag höll på att glömma tt berätta om den fantastiska julen, födelsedagen och nyår!  På jul så åkte jag ju lite överallt och fck jätte många jätte fina julklappar, tack för det! Och desamma va det på min födelsedag, det gick inte så bra på cupen, vi kom 5/6 av 6...  Men jag fick jätte många fna presenter och hade skojit! Och på nyår då som va i förrgår. Då sov jag hos kristna med mirjam och kristna förstås, vi hade jätte kul, iallafall jag! V åt jätte god mt som vi hade gjort tll 50%.. TRERÄTTERS, sedan kolllade v på film och gick upp till vattentornet och kollade på fyrverkerier och sedan när vi kom hem tll krisstina spelade vi ett spel och gick och la oss klockan tre. lite bilder:

hello,

Nu ä jag tbaka, skojskoj, livet är bra och det rullar på som vanligt! Just nu är det helg men snart blir det skola igen. Det är skoj att träffa kompisar visa upp alla grejer man fått i julklapp/present! Igår så hade vi ett litet kalas för min syster som fyller 20 år (!) om två veckor. Det va också mysigt fast det inte var så många som kom!


På kvällen igår så gjorde yvonne jätte fina inbakade små flätor på mej som påminer om dom från jag hade i thailand, så nu har jag fina inbakade flätor och en tofs med lockigt hår:D jätte fiiiiint, tycker jag. Men nu ska vi (yvve o jag o abbe) åka ut till bergvik och byta överdrags byxor och skor till mej eftersom mamma köpte grejer  utan mig, så nu får vi se vad det blir, hejsvejs alla´!

mycket som händer

Hello sorry för att jag inte har skrivit på ett tag! Men det är ju mycket att göra såhär när man har lov. Ta t.ex. idag, idag gick jag upp halvnio, duschade åt frukost tog bussen ner tll stan, åkte till tandläkarn (rek:: 12min!!!), gick och tog kort på mig själv tll mitt id, lämnade in kortet till banken, åt, såg snygga killar (2st),bytte harry potter mot 3 böcker av typ katherine bostongurka elr nåt sånt och en tll tjejbok osso bytte jag ett jättefint halsband jag fick av hannah eftersom jag fick ett nästan likadant av mormor till 2st andra jätte fina halsband (så nu är jag glad!)sedan köpte mamma ett terminskort åt mig på bussen och sedan åkte vi buss hem! Och nu har vi precs, eller rättare sagt mamma plockat ut julgranen... pust, och så har jag nu reserverat biobljetter tll mej kristina och mirjam som ska se fötrollad imorn! det ska bl kul, hejdåp

image111

RSS 2.0