Hejdå Androla xD

Aja, jag blev faktiskt sur på melodifestivalen idag.. För det första för att inte mi älskade lilla björn inte var med men också för att carola åkte ut mot nordman, asså det är konstigt, vad har hänt med sverige egentligen??? Assåå om man slutar gilla carola i SVERIGE så är nånting feel! eller hur? Asååw ärligt, NORDMAN va faan, aja nu ska jag inte gå och grubbla över det. Men assåw det va assämst att OLA åkte ut också vrf?? asså sibel ä sämst alla va sämst, gggaaaaaaaaaaaah, SHIT THE SAME nu ska jag dataanörda mej lite mer , byebye(L)

KOLLA VAD jAG HITTA<3

SAGAN OM DE TRE SNÄLLA SMÅ TROLLEN , MILFRED OCH DEN ELAKA PRINSESSAN

image123

 Det var en gång en liten snigel som hette Milfred. Det var årets första fina vårdag och Milfred var ute och gled. Plötsligt kom tre snälla små troll som hette Tripp, Trapp och Trull som undrade om vägen till den elaka prinsessans slott. Då sa Milfred, - Varför ska ni dit? Det är ju jätte läskigt där ju.   Då sa Tripp, Trapp och Trull att deras lillatrollsyster Trollelina var sjuk och att den elaka prinsessan, vars mor hade varit en stor kvinna när det gällde medicin, hon kanske hade något som kunde bota Trollelina. De hoppades att prinsessan skulle ge dem medicin så att Trollelina blev frisk igen. Men då sa Milfred,

- Hon vill säkert inte ge er medicin för hon är så elak.

Då sa Tripp,

- Ja hon vill säkert inte ge oss medicin!

- Vi får väl prova i alla fall, sa Trull.

Milfred tänkte att det här kunde bli kul, det fick han inte missa så han gled med Trollen och visade vägen till den elaka prinsessans slott där Tripp bankade på dörren.


 De väntade en stund så bankade Tripp lite mer. Då hörde de en röst där inifrån och den sa:

-       Vilka är ni, vad vill ni mig!   

-     Vi är Tripp, Trapp, Trull och Milfred, sa Trull. Vi undrar om du kan ge oss medicin till vår lillasyster Trollelina.

-  Trollelina? Vad är det för namn, det låter som en trollunge?

-       Ja, och vi är hennes tre bröder och vår vägvisare snigeln Milfred.

?-        Varför skulle jag ge medicin till en hoper troll! Och en slemmis? Skränade Prinsessan.


Nu blev trollen lite fundersamma, de var snälla troll men den här prinsessan, hon lät ju elak.

?-         Ja, jag sa ju det, sa Milfred.

?-          Jo, men det kanske går, sa Trapp.

Vi får försöka igen, på ett snällt sätt. Vi säger att eftersom din mor var väldigt klok när det gällde medicin så kanske du har kvar någon medicin efter henne sen hon dog.

Då gick det till porten och gjorde sitt andra försök. Milfred hade börjat känna för trollen och frågade ifall han fick försöka.

?-        Snälla Prinsessa, du som är bland de visaste och den absolut vackraste på denna sidan stora skogen och om vars godhet till och med regnet viskar, inte kan vi förvänta oss att du hjälper ett litet trollbarn men vi vore dig evigt tacksam om du så gjorde. Sade Milfred.

- Jo, ja kanske okej jag ska titta efter om vi har någon medicin.

Då tänkte Milfred, vi vilka vi hmm. Alla visste ju att den elaka Prinsessan levde ensam i sitt stora slott eftersom hon var så elak att ingen annan ville vara där längre tid än det tar en fluga att fisa.

?-        Tack snälla, kloka och vackra Prinsessan. Sade han.

Trollen klappade alla om varandra och prisade trollguden som lett dem till Milfred och sett till att just världens bästa snigel kom med dem som deras vägvisare. Milfred tänkte för sig själv att det kanske var lite överdrivet men han sade inget då han var hemskt nöjd med all uppskattning och alla komplimanger, det var inte varje dag en snigel får så många komplimanger, inte ens från troll.



Snipp snapp snut så var sagan slut...











xD, bra va?? den skrev jag när jah va typ 7år så bäst, det va lite fler bilder men jag orka inte kopiera alla:P
jag va bättre på sånt här då än jag är nu!!


RSS 2.0