2009 - 12 - 30

Tjo!

Nu har jag skickat ordernumret till Cyberphoto. Det är nämligen fel på min kamera, så att jag ska lämna in den till en Canon verkstad... Jag hoppas dom kan fixa det.

Den 6 januari ska jag åka till Kanarieöarna med mammas familj. Det ska bli jätteskönt att fly till värmen lite. Vi kommer hem 13e, så jag var tvungen att ta ledigt. Och då har jag fått planering med en massa skolarbeten jag måste göra. Självklart så lyckas maia glömma alla skolböcker i skolan. Fast nu har pappa ringt Björn så jag ska åka till skolan nu också ska han öppna så får jag hämta böckerna! Bra va? Det är ju inte kul att hamna efter...






Det börjar bli jättejobbigt nu med mitt löshår. För det har lossnat jättemycket och det är uttorkat. Dessutom kan man inte ha i det mer än en timme innan det blir tovigt. Så jag hade tänkt att beställa en intensiv inpackning på http://beautyonline.se men det gick upp i mer än det dubbla priset p.g.a. frakt så jag ska köpa någon specialare på en frisörsalong istället. Dessutom så måste jag fixa utväxten också, men jag vet inte hur eftersom jag vill inte lägga 1000 spänn bara för att färga utväxten -.-'

Puss
/m


2009 - 12 - 29

Hej där!

Jag har precis fixat klart med klasströjorna. Jag har nämligen tagit på mej ansvaret med det... Nu håller jag bara tummarna för att dom blir nöjda!

Framsida


Baksida (inscanningen är lite sne)


Vi röstade fram hur vi tyckte det skulle se ut, sen fick jag fria händer. Jag har försökt göra det så enkelt som möjligt utan att det blir tråkigt... Så detta ska vi alltså trycka med guld på svarta munktröjor! Innan det trycks ska alla "signera" baksidan. Jag tror det kommer bli snyggt, vad tror ni?:)

Ha det
/m


Att blogga

Jag läste nånstans att blogga 2010 är lika modernt som att skala räkor.
Det låter ganska trovärdigt enligt mig!


2009 - 12 - 28

Tjenis penis!
Igår så fyllde ju jag 15 år, och jag fick massor av små bra-att-ha saker. Jag fick även en kamera blixt, den som jag önskade mig. Jag blev jätteförvånad och glad, tack mormor och morfar! Här kommer lite nytagna oredigerade bilder där blixten används.





























Förresten, någon som har nåt förslag som man kan göra på nyår?

Puss
/m


2009 - 12 - 26

Hej, maia här! (vem annars..?)

Jag har inte fått tummen ur på länge och skrivit, men nu fick det bli av. En ursäkt till er som fortfarande tappert klickar er in på bloggen utan att jag uppdaterar! Jaja, nu har det ju varit julafton, lucia och en massa annat sen jag skrev senast, så jag ska försöka ta med lite av varje.

Jaa.. Lucia har det vart! Och jag blev faktiskt framröstad av min klass. Vi har våra fyra luciakonserter på Värmlandsoperan här i Karlstad. Det är lite fränt eftersom det har på ett sätt vart det man velat ända sen vi började i fyran i musikklass. Jag blev överlycklig när Dan (våran klassföreståndare) läste upp vilka som hade blivit framröstade. Eftersom vi har fyra stycken konserter var det fyra lucior; Jag, Alice, Reneé & Linnea. Jag stog på lördag kväll och det kom jättemånga som jag kände och kollade och det var fullsatt. Många anser att konserten på lördag kväll är den bästa! Många frågade om jag var nervös, men det var jag inte... Det enda jag kände precis innan jag skulle gå in var att det var bara jag som skulle höras dom första stegen in på scenen, men det gick jättebra... rösten kanske inte räckte till ända ut ibland, men det var ingen fara eftersom jag hade andra som backade upp mej nästan på en gång. Det var jättekul och jag kunde knappt sluta le, för när man stog där framme så försvann allting runtomkring och lyckan spred sig genom kroppen. Det var nog det alla påpekade efteråt att jag log så himla mycket att dom själva blev jätteglada! Det var jättekul med all feedback efteråt:)


Brandlarmet gick så alla fick gå ut... Då blev jag faktiskt orolig att det inte skulle bli av!
















Lycklig sa jag ju..?

Sen så är det ju tradition att niorna sover i allhuset efter sista luciahelgen! Det var grymt kul, men jag och reneé var jättetrötta så vi gick hem och sov hos mig runt tolv. Sedan på morgonen så skulle alla bege sig till skolans luciatåg, så hela klassen (iförda lucianattlinnen) tog 06.24 bussen och åkte ill McDonalds för att äta frukost. Jag ringde dit och fick prata med chefen(!) så dom öppnade tidigare i utbyte mot ett luciatåg. Det var jättekul och dom släppte in oss.

(Mirjams foton)









Också har det ju varit julafton! Jag fick pengar, borste, silver shampoo, silver balsam, 2 hårinpackningar, 3 böcker, en välgörenhetsgåva mot sexmisshandel, hårspännen, jordgubbs tvål + body butter, mascara, fårskinnstofflor och smyckesskrin + ring. Jag fyller ju 15 imorgon, maia blir en stor flicka. Och det blev lite chock omställning, för jag har ju fått massa syskon och kusiner på senare år så det är ju inte jag som är i centrum längre... Det låter egoistiskt och konstigt men jag saknar att vara den alla har fokus på. Men jag har även insett att det spelar väl ingen roll med julklappar, det viktigaste är att man vet att dom bryr sig om en. Och det vet jag att dom gör.




Lite kort som jag tog häromdagen, helt oredigerade!








Och betygen har vi ju fått också. Det gick faktiskt bra, fast jag är missnöjd med min sänkning i NO:n som innebär 15 poäng mindre, men det var det enda jag sänkte mej i och så höjde jag mej i hemkunskapen... Så det är väl lugnt, jag får hålla tummarna på att jag kan höja mig till våren. Men jag hade ju 305 poäng i våras och nu har jag alltså 295 så jag kommer fortfarande in på allt Karlstad har att erbjuda. Det är skönt, betyget är ju som en belöning för det man har kämpat för hela terminen!

Puss
/M


RSS 2.0