Onsdag.

GUd vad vi har fullt upp. Alltså det är skolaskolaskolaskolasjungasjungalucialucialucialucicaluciapluggapluggapluggapluggatränatränapluggaplugga. Det är skit töligt. Så det är väldigt skönt att ibland bara få sätta sig ner vid datorn eller tvn och bara dö ett litet tag. Eller ja, inte dö ordagrant men ändå. FAst det är ju förstås jättekul fast man får ju liksom huvudvärk typ varje dag så det är ju lite töligt. OCh sen kommer helgen sojm också är fullbokad.
Man bara HALLÅ, när ska jag få tillbaka mitt lugn?

Imorrn så har vi repition direkt efter skolan antagligen fram till kl sju. Sedan på fredag så blir det ungefär samma sak bara att vi har musikcaféet på kvällen där också då:)

JAg har fått nya byxor av mamsen. I like it. FAst jag är liteeeee sur på henne att hon inte köpte den dära sveatröjan som ändå ar på rean när hon väl var i sthlm x) mörkblå och allt... Jaja, men får nöja sg åt det man har. Nu ska  jag inte låta allt för bortskämd men ändå.

haha, ser ni vad deet står? x)
det står PALLA. på ett äpple...
jag har KUL humor.
det är jag och melina x)

hejdåå<3

Life goes on

Tjjusan:)
HAr kommit hem från konfan nu. Förlåt allihopa som går i den gruppen nu... MEn det är världens tråkigaste grupp och det var värsta drygt typ hela tiden. Det hade vart kul om niku vart med, men nu är det inte så. Jag skulle ha valt mänskliga rättigheter istället... DÅ skulle jag ha fått åka til Auschwitz gratis! Gah, allt är så svårt ibland...

Snart så ska jag åka och sjunga med lite fler folk så vi ska tjäna pengar;) Det kmr nog gå bra, hahah. Våran klass är typ helt desperata av pengar så vi gör (typ) vad som helst x) 

Vi har fått skolkatalogen... Jag fattar inte att man alltid lyckas se helskum på dom korten, typ förra året såg jag rädd ut förrförra året bet jag ihop som bara den och iår ser jag fejköverhyperlyckligtäcklad ut. Eller något sånt. Fast det är väl inte hela livet, men ändå...

Alla addar mej på facebook! :)
Maia Swenson

ha det mys<3
/maiaaa

Värmlands operan



Japp, snart så är det dags... Det kommer bli kul. Bara vi hinner klart, men det ska vi nog göra! HEhe, beställ biljetter  här;D

För er som inte vet så ska vi ha julkonserter med synfoniettan och en annan lagomt störande kör;D
Hahaha, bra reklam här vah? Aja men kom och kolla:)

p o k  /maia

Tisdag

Idag har det var träning, det är kul att få göra nånting om dagarna :)
Idag hade jag Soredovisning och engelska prov OCH vi fick tbx våra spanska prov!
 JAg är faktiskt hyfsat nöjd med allihopa!
Thihiiiiii

JAg pallar egentligen inte detta men ändå;)

pusshej.

lalalallalalaalalalala...

Så vad tycker ni? hihiih....
jag blev nöjd, hehehe,
hejdå ...


btw look at this ...

HAn är lite mkt grym tke jag ;)



Thihi, braigt värre så liksom.
Idag så sk ajag och pappa till biblioteket och sen något annat, haha jga vet inte. Det jag vet är att jag har träning sen iaf .Ah nu får ni något att lyssna på en stund :)

Kramar
/M

:)

Välkommen in i värmen. eller inte

idag vart det två prov och sen hem. Alla på skolan som såg mej tyckte antagligen att jag såg ut som ett lik som drog runt, så jag försökte gömma mig,,, vilket dom flesta antagligen förstod x) Jag tror nämligen att jag hade feber.

Nejmenn jag kände mej så heeeeemsk, men sen kom det en Alvedon flygande och jag blev lycklig!
Men det gick faktiskt mycket bättre än väntat på båda proven, så jag är glad.

Haha
 
Det var väl typ allt ni behövde veta, eller NEEJ, :D jag har ****** ''' lite Gossip girl! Så nu har jag sett ett avsnitt längre fram än alla andra! :) så stolt.

You know you love me...
xoxo
/M



Onsdaaaaag

Hallå i stugan.
Jag har gått och blivit sjuk. Jag vaknade imorse och insåg att jag inte kunde prata. Detta var dock EFTER att jag hade duschat, väldigt töligt. Jag insåg att det nte var nån idé att gå till skolan när man ändå bara skulle städa hela dagen, men jag skulle ha haft muntlig redovisning, men det hadeju inte gått så bra när man inte har någon röst. Så nu sitter jag här hemma plingar lite på pianot och snyter mig varannan sekund.

Once, Falling slowly


Men SOn är hyfsat klar och jag har NOprov och spanska prov på fredag. Det hoppas jag går bra, men vi får väl se. Det är bara att göra det man kan.  Nej men nu ska jag spela lite mer pianoo.
so bye<3

Anton har skaffat blogg

Tjoyow ,
Antis pamp har skaffat blogg, det är kul tke jag

HAHAHA; it rules;D


http://jagheterintemaia.blogg.se


farsans dag liksoM!

Hej hopp gummi snopp,
Detta blogginlägg är till anton, eller nåt. Han ska skaffa blogg har jag bestämt!

Idag så är det ju då farsdag, men jag har inte ens träffat mi älskade pappa<3
Utan istället så blev det Hannicke hammar med typ halva släkten x)
Men det var mysigt! God mat trevliga människor, mjo alltså det gamla vanliga!

Nu har jag raderat en massa bilder på vår dator, (var nära på att skriva min, men då hade det blivit lite fel;D) så att den inte ska va så seg! Duktiga jag!

Ni har väl läst min beautiful utmaning... Haha vad var mest intressant?

Just nu  så spelar jag på piano : Forest gump suite, den är värsta mysig, kanske inte låter så svår men den är svår att få ihop med båda händerna! MAha men det blir vajert ändå!

Nejnej men nu måste jag pysa,
tjing<3
/M

Utmaning.

Jag har blivit utmanad av Reneé älsk, jag ska skriva 7 saker om mej själv. Have fun.

- Länka till personen du blev utmanad av
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa
- Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn
- Låt dem få veta att de blivit utmanade och lämna en kommentar i deras blogg

1. Jag är (smått) beroende av datorn x)

2. Jag älskar att vara vaken hela natten och kolla på film med mina älsklingar!

3. Jag hatar att äta godis om det inte är värsta blandningen, måste ha lite av varje, inte bara lakrits eller bara surt ;)

4. Jag älskar att ligga i gräset en varm mysig dag! x)

5. Jag växte typ 15 cm förra året!

6. Jag är väldigt blyg men, har typ alltid varit. Men jag är snäll när man lär känna mej, så om bara ni tar första steget så ska ni få se att jag inte är världens tråkigaste person. (okej härm på min reneés men det är sant)

7. Jag tappar bort allt jag håller i!

Jag utmanar: PappaSyster, Madde, Melina, Elin, Emelie och Hannah.

haha enjoy;D<3



jag bjussar på denna vackra bild med syster,
jag måste komma till dej om du inte kommer hit snart!
puss <3



Hellu<3

Tjo broshor :D
Idag har det vart en vanlig lugn dag förutom att jag har haft utvecklingssamtal... Det gick typ mkt bra:D
Sen blev det stan och köpa nytt busskort eftersom jag har lyckats tappa bort mitt, och sen spela en pling på pianot.
Sedan blev jag kvar för att köpa nånting som jag kan ha på mej förutom mina über gamla linnen. Jag gick in på vårt vackra nya HM, i looove it! Sedan väntade jag på Reneé och vi hade värsta deprimerande samtalet x)

Jag och Nike ska spela Falling Slowly på musikcafét, hon ska spela gitarr och så ska jag spela piano och göra stämman till:)
det kommer nog bli bra om vi pallar göra det seriöst!;D
pussälskar er alla, typ inte : P<3

bloggfabriken^^

Tjo, nu har jag hjälpt syrran med bloggen hennes, jag blev mkt nöjd!:D
Det är väldigt kul, hehe jag har fixat för mycket med olika bloggar på sistone. Pappa klagar på att jag sitter för länge vid datorn. Så jag får inte ens skriva det här själv utan det gör pappa. Så nu sparar han och avslutar datorn åt mig.

Grönt, grönt och grönt!

Om ni inte har märkt det än så har jag än en gång ändrat headern :D
Jag tycker det är så kul det är därför jag gör det kanske lite för ofta!

Halloween eller Alla helgona...

Hej:)
Nu ska jag försöka skriva ett ordentligt inlägg med bra svenska för att göra min pappa glad! Det kanske är bra träning också eftersom jag inte har världens bästa svenska p.g.a. all chattning. Det blir ju lätt då att man inte använder rätt utrtyck och istället skriver man förkortningar.

Det är ju faktiskt Alla helgona, eller vad är det det heter? Så jag och Yvve och pappsen tänkte kanske ta en tur till kyrkogården och kolla på alla vackra ljus och tända ett ljus vid pappas farmor och farfars grav. Det skulle faktiskt vara riktigt mysigt!

Idag så har jag varit lite med Hannah men har mest möblerat om i både vardagsrummet och mitt rum. Blev riktigt nöjd faktiskt! Vi flyttade på det mesta förutom sängen. Det är ju väldigt kul att göra om och fixa, fast nu har det faktiskt blivit lite för mycket med både hallen vardagsrummet och mitt rum samtidigt! Så det har varit väldigt rörigt, jag kände mig väldigt less där ett tag...

Imorrn ska jag i alla fall försöka komma iväg på en gudstjänst med Reneé. Det kanske är dags att komma igång nu, 4 gudstjänster ska vara gjorda innan jul... Vi får se hur det går.

Det är jätteknepigt jag har ju inte alls mycket att göra nu när jag inte har några träningar alls, men bara för att dom har tagit slut så känns det som om jag inte orkar nånting annat, jag väntar med skolan in till sista minut. Det måste jag sluta med! Men jag ska komma igång med det nu när skolan drar igång efter lovet.

En sista sak bara... Jag hade glömt bort att jag älskar Kent, så här får ni en video med dem (detta är verkligen inte en av dom bästa, men jag lyssnade på den precis nu så jag ville lägga in den) ,
pussar och kramar /Maia


RSS 2.0