Skolkort

Idag fick vi provkorten, så vi kan beställa kort... JAg blev faktiskt bra, men fotografen var dålig:P!!!! hehe...

Dag på stan!

Igår va jag och kristina på stan och la ut lite pengar:P... Vi åkte direkt efter skolan... Gick ut och in på monki flera gånger:P. Men vi hittade lite vi ville ha som vi trodde de va 75% på... men det var inte rea så vi orka inte köpa de då...HEHE... Men vi la ut massa pangar på mellenmål och fika..

t.ex. den här lilla pajbiten, som kostade 28 kr!!! Det var jätte dyrt men den va god... Men den kostade 28 spänn och var lite större än så här:
image28

7an träff

Nu när skolan dragit igång så måste ju självklart rektorn ordna en fest för oss nya 7or.... Det var en kul fest där många kom! Vi hade tävlingar, klass mot klass! Vi vann, vann, vann och vann så vi VANN alltihopa...hihi, kul. Vi vann en TÅRTA,,, Gott!

Här kommer lite bilder:




en liten accident av gympa lärarn:P

Kul kul!! ha en bra dag!

...

Hej  på dej! Har du något bra motto? Skoj om du skriver det till lilla mej... Ha en bra dag!


Elina 1 år!

Idag för exakt ett år sedan tog jag skolfoto... Men det hände också lite mer saker hemma på kvarnberget och på skjukhuset... Min lillasyster Elina föddes denna dag så idag blir hon 1 år! Tack o hej leverpastej!

image11
Här är hon 3 minuter gammal...

Skolstart

Första skoldagen idag... Känns lite konstigt, men kul! Vi börjar i 7A... Så idag var det första dagen på högstadiet! Vi har fått 10 nya lärare, också har vi 2 gamla. Så det är mycket nytt. Men vi är inte ju inte ny klass och inte nya på skolan så det ät ju bra! Imorgon blir det idrott så jag måste åka och hämta idrottskläder och imorgon tar vi också skolfoto och kanske klassfoto, hoppas det blir bra! 4 år irad har vi tagit skolkort efter gympan...


Hemma igen

Nu har jag kommit till pappsen och vi har precis ätit. Sist jag träffa dom var på sunnnevatten park i tisdags. Då åkte jag dit med pappa, yvonne, min saknade syster matilda och hela MAXi! Matilda, erik ,pappa och jag tog några rundor i dom flesta rutshbanorna! Skojigt skojigt. Men sedan bestämde vi oss för fika en liten stund. Och när vi hade gjort det frös vi ju som galningar så jag skakade i hel kroppen. Så pappa och jag hoppade i simpoolen, där det var 25 grader... Jämfört med dom andra. Sedan bestämde sig matilda, jag, erik och pappa oss för att dra igång igen, så vi hoppade upp i mammuten(en stor rutshbana som man sitter högst 5 st i) vi åkte också kom vi upp till en kantdär man åker lite över, så jag hamnade högst upp så jag ramlade över pappa så jag fick hans knä i magen så jag tappade andan. Och pappa fick mitt knä mellan benen så han trodde att det var han som hade mest ont, det kanske det va:P..men inte just då! Så efter det åkte vi inge mer! Synd att det kanske går i konkurs... Men vi får se vad som händer!
image10


Bröllop

Nu har det hänt mkt... Jag har inte hunnit skriva nånting, borde inte göra det nu heller! Jag ghar fått ett jätte fint piano som jag kan spela på! Jag tke att det ä lite för dyrt men jag är nöjd!

Igår var jag, mamma och Michael på ettt jättefint bröllop på apertin i kil. Vigseln skedde mellan Micke och Line... Cermonin var utomhus och båda sa ja, tack och lov! Dom är ett jätte fint par som passar jättebra ihop. Vi åt en lång middag med ca 20 tal! Det var jätte fina tal, men hälften var på norska så det var llite krångligt att fatta va dom sa... Det är det finaste bröllop jag nånsin vart på och jag hoppas få uppleva det nån mer gång!

 
Detta kort är inte från bröllopet men det är dom två i mitten som gift sig!

yei!

Nu har jag ringt och hållt på i två dagar.. så snart har jag berättat för alla att jag anordnat en liten klassträff... Det ska bli skoj och vi ska spela fotboll och bada!.. tjoho

Sun cup, avklarad

Hallå där. Nu har helgen gått och sun cup för detta år... Dom två första dagarna gick super i vann gruppen  och höll nollan... Sedan vann vi två matcher så vi kom till A slutspel... Vi höll nollan i 5 matcher!!! Sedan kom söndagen och jag var super snorig och hade nästan feber... Man jag klarade mej. Vi förlora matchen mot Mallbacken med 2-0... Vi var lika bra men vi kämpade inte.. Sedan kom matchen om tredje, fjärde pris... Som vi spela mot vadstena... Vi förlora med 3-0 det var onödiga mål allihopa... Men så är det ... Vi kom alla fall fyra av 40 lag! Så vi kom upp på prispallen och fick en svartmedalj.

Bortskämd!:P

I förr går så var jag och michael på stan och köpte nya fotbollskor till mej :)... Det blev blå vita damskor som sitter bra och skönt! Jag fick också nya adidas... Så då behövde jag slänga dom gamla och sköna...Men det gick väl bra. Jag fick också Ted Gärdestads samlings skiva :D.... Jag är glad och bortskämd! Hade bra hejsvejs!mina gamla adidas

Idag ska jag ta och vila upp mej för imorn blir det fullt ös mot lagen från Stockholm, Östergötland (nånstans) och Norge... 

Match inställd, och saknad

Vi skulle ju ha åkt till degerfors idag och vunnit en match... Men den blev inställd så vi vann med 0-3 på WO. Tråkigt, vi hade ju ändå vunnit :P!



Nú harjag inte träffat min storasyster på allt för länge. Hon är på västkusten med erik... UTAN MEJ! Och när dom kommer hem flyttar dom till Göteborg :( ...  Jag saknar dej Matilda!


RSS 2.0