Tjingeling

HEjhej hallå där alla mysiga filurer! Nu har jag skrivit n lite information om mig själv på laget.se! Så nu är det fritt fram att kolla upp hur jag lever mitt liv!!!!! Tjop hejdå

Hänt senast!

Hejsan! Nu har jag äntligen klippt av mej det slitna håret, det hände 15.13 i fredags ;P!! Jag är nöjd fast nu när det är lite kortare får man ju fixa lite mer med det och sååååå. Marie (som klippte mej) klippte en dm typ.
 
I fredags var Lisa och jag också på bio, vi såg på Supersugen, den har fått jätte bra recensioner, men inte av mej, den supersööög! I slutet var den ganska bra, men den hade nog vart lite roligare om man va kille 18+...

Igår spelades det också en fotbollsmatch QBIK v.s. Skattkärr, sist vi spelade mot dom blev det 2-2, och igår blev det 0-6!!! Till oss!!! Hihi. Jag stog över, det kanske va därför vi vann... Jag var jätte sugenppå att spela, men jag fick inte :´(...

Prov

Imorgon har vi prov i SOn jag tycker att jag kan mycket med pappa säger att jag inte har pluggat tillllräckligt och så, men vi får väl se hur det går. GODNATT

Ojdå

ursch vad jag är jobbig!! nu har jag skrivit 2 ensidors  inlägg... jag lovar, jag ska sluta upp med det!!

Fotbollshelg

Nu är jag trött. Jag skulle kunna somna när som helst även fast klockan bara är 17.58 för att vara exakt. Denna 10 gradiga och regniga dag har jag och mitt lag spelat match mot Kil sk (tror jag att dom heter). Vi vann mot dom med 3-1. Det var en kul match fast jag fick två smällar på käken typ 5 min efter varandra... Men det var iskallt och jätte blött och.. USCH! Jag brukar ju spela ytterback för det mesta och det tycker jag att jag är bra på faktiskt. Och det fick jag göra idag också och det gick ju bra! Men 2 byten fick jag spela yttermittfält! Det är också kul. Det gick bra och så men jag är väldigt ovan så jag gör väl mycket fel... T.ex. så springrr jag fram och bak mycket mer än dom andra på mittfältet. Men jag får väl lära mej´mer om det om jag ska fortsätta spela där ibland. Nu har vi legat först i serien ett tag, det gör vi nu med... hihi! Nästa match spelar v mot skattkärr och våra lag är ganska jämna så vi får se hur det går!

Igår spelade vi också fotboll, vi spelade slutspelet för DM (distrikt mästerskap). Vi har kämpa oss dit och vunnit varenda match! Så i semifinalen då fick vi spela mot villastaden (dom vann DM förra året). I början så blev det 1-0 till dom genom en hörna då en spelare från villastaden sköt på en av våra spelare som råkade sparka in den i vårt mål. Det var jätte jämt hela tiden. Men i andra halvleken hade vi övertaget helatiden, vi fick säkert 1000 målchanser men inte en ändå gick in! Men dom 5 sista minuterna spelade vi med fullfart för vi ville verkligen vinna det här!Så i sista minuten blev det hörna Den bev ganska sne men nån passade mig och jag gjorde en tåfjutt framåt som då en annan sköt i mål!!! Alla skrek och hoppade och var överlyckliga! Men vi fick inte in nåt mer mål så det blev förlängnng 5x5 min... där det inte hände så mycket men bollen var på deras planhalva mest helatiden! Men det blev då straffar... Det var jätte jämt ända fram till typ 8:e straffen som vi missade och dom satte, så dom vann.. Sedan spelade vi mot ett väldigt inte så bra lag, som vi slog ganska lätt. Men i finalen så vann illastaden och tvåa kom sifhälla sedan trea kom vi och fyra kom arvika... Så det har vart fullfart hela helgen!

Friidrottsdag

Hallihallå på springbanan! Idag har vi haft en friidrottsdag! Det var väldigt kul tycker jag! Det gick bra för mig, tycker jag i alla grenar utom längd. Jag blev heller inte så nöjd med höjdhoppen, men det var för att vi inte hann fortsätta på högre höjder även fast jag klarade den andra höjden...

Här är min roliga resultat:

Kast med liten boll - 30,2 (jag var bäst i klassen , personligt rek; 34,80)

Höjdhopp - 1, 10 (bäst i klassen var kristina och margit på 1,20, och mitt personligga rekord är 1,25)

400 meter - 1,19 min (vi körde 2 heat, jag kom först i det andra och linnea kom först i det första, linnea sprang på 1,15 min, det var första gången jag sprang 400, så detta va väl mitt rekord) 

Kula - 5,60 (bäst stötte ottilia hon stötte 6,90, jag kommer inte ihåg mitt personliga rekord...)

60 meter - 9,5 sek (bäst i klassen var kristina och surya, dom sprang på 9,2 sek, jag kommer inte ihåg mitt rekord här heller..)

Längdhopp - 3,50 (jag var bäst i klassen denna dag i längd, jag tror mitt personliga rekord är typ 4,20 eller så kanske det var 3,9 men jag är ganska säker på att det va över 4 m, skit samm)

Vi körde också grenarna i den här ordningen, efter 60 meter så åt vi lunch...

 I slutet så var det dom 2 snabbaste tjejerna och dom 2 snabbast killarna som skulle springa tillsammans (alltså en staffett) 100x4. Det blev kristina, surya, oscar och joakim (i den här ordningen sprang dom också). Vi låg fyra av två klasser med sjuor, två klasser med åttor och 3 klasser med nior, tills den sista började springa, då tittade han bakåt och v kom sist! Men v skrek iallafall mest!!!

Sedan hade vi också prisutdelning för alfadagen, det var en dag för ett tag sen då vi gick tipspromenad med olika folk från andra klasser... Och då vann min grupp!!!! Vi vann en burk med godis som v skulle dela på 7 pers å det blev inte så mycket godis, MEN ÄNDÅ!! 

See ya!


Lite allt möjligt

Hejhej på dej. Idag är det en solig dag:P! Imorn ska jag åka till sunnevattenpark med Matilda, Erik, pappa och kanske Yvonne! Hon är ju gravid och  jag ska bli storasyster igen i oktober, så hon kanske inte följer med! Vi åker till sunnevattenpark med maxi, som har hyrt parken. Matilda jobbar ju där ett tag till, innan hon flyttar... Det ska bli jätte kul! Men ja missar en träning. På tal om fotboll så missar jag också matchen mot Villastaden, som är dom enda i serien som vi har förlorat mot... För på lördag far vi till apertin och ska på bröllop, Michaels kompisar Micke och Line ska gifta sig. mysit! Men det är bara mamma och Michael som får sova över... Så jag åker till pappa efter middagen.





JAg httade det här inlägget som tydligen inte blev publicerat, men det är gammalt nu,,, men här har ni det  allafall... egentligen ska det här inlägget vara innan det inlägget som heter, Bröllop!

Tillsammans dag

HEjsan alla tjocksmockar! Igår så var det en så kallad tillsammansdag. Den genomfördes på mariebergsskogen. Vi gjorde massa tråkiga grejor. t.ex. så fick vi lyssna på en gubbe som pratade om att han inte va normal och att alla va onormala, typ... Trist. Men en grej va kul, det var som va en liten teater kan man säga "Ung utan pung" kallades den. Den va skoj. Sedan va lunchen försenad en timme, som inte smakade så gått dessutom. Så jaa... MEn det va kul att det genomfördes!

Vill du köpa jultidningar?

Nu har jag börjat sälja jultidningar! Vi får se om det går lika bra som förra året. Förra året sålde jag för 7500kr och jag fick en mobil och 2000kr!!! ´Så om nån vill köpa jultidningar av mej skulle det vara jättesnällt! Så snälla KÖP! Jag har massa roliga saker för både stora och små. köpköpköp


Hejhej hallå

Snart så är det ju dax!!! Jag blir storasyster igen och får pussa på ännu en liten bebis. Jätte mysigt, men det kommer ju aldrig bli en lugn stund nånstans, om jag inte åker till mormor och morfar. Jag får väl flytta till kristina eller nån om det blir för skrikigt eller nåt!
Det är lite komiskt också... Jag har en klasskompis som bor i vårat område. Och hon och jag är väl bra kompisar! Och när jag 'berättade' för mina klasskompisar att jag skulle bli storasyster om en månad så kom hon fram till mej och sa att hon också skulle bli storsyster om en månad. Och hennes mamma och mammans sambo skulle få barn runt den 20 oktober, och yvonne och pappa ska få 17 oktober. hehe.. Och dom gick i samma föräldragrupp och sååå!

pictures



Jag hittade väldigt många bilder som jag vill dela med mej av! jag httade många fler men dom kanske jag kan ha anv
ndning för i ett annat inlägg!!!

!!!

Jag blev sopran! Inte nåt mer! Jag har alltid vart andra sopran och jag tycker jag är sämst på att sjunga ljust! Men jag blev första sopran! Jag är inte så nöjd men vi får väl se hur det går!

Halloppsan!

Idag har det vart en lite konsttig dag! Det börja med att Kristina ochjag hade typ exakt samma kläder. T-shirt från monki, gråa jeans från monki (det var de som var exakt), sedan hade båda grå tröja och vita skor!!! STÖRANDE. och vi hade inte bestämt nånting eller så.  sedan rulllade dagen på och vi hade gympa, sedan hade vi en nkvart på oss från när vi slutade att hinna till matten. Men vi hann precis... Vi gjorde en kluring... Och det gick jätte snabbt för mej! Snabbast klar:D!!! hehe. Sedan hade vi en långtråkig håltimme... Sedan gick vi till SO där vi hade en jätte konstig vikarie... Hon va typ knallröd i ansiktet och var grå och flagnig på hela kroppen... Läskitläskigt.  Sedan hade vi lunch och efter lunchen fick vi reda på att svenskan va inställd så vi hade 1 h 25 min mer 'rast'... Och sedan hade vi musik. Och nu i början av skolan så ska man sjunga upp för att få stämma, och det hade vissa redan gjort så dom fick åka hem. Men jag ligger så långt på listann så jag åkte till rebecca med, linnea, elin och rebecca:P... Vi hoppa studsmatta, kolla på beccas hus och drack saft och åt plommon:P... Sedan sjöng jag upp och det blev helt knasigt, men Lina (våran musiklärare)  sa att jag kunde bli vad som helst... Typ det som blir över. Så.. aa. vi får se. Sedan åkte jag hem till Linnea och vi pratade lite och sedan åkte jag hem.  Och snart ska jag ha träning...

Ännu en dag

Hallå där, ännu en dag när kristina ä sjuk. Men imorn kommer hon! Det är ganska konstigt vilken skillnad det är på dagar. Igår var en strålande, rolig, underbar dag. Och idag var det en tölig, jobbig, tråkig dag... Ganska knäppt. Idag kommer David hem till mamma, så jag ska åka dit. David är vår skräddare från Thailand. När vi va där över nyår så sydde han upp 2 klänningar till mej och lite olika saker till både Michael och mamma. Han är jätta snäll!
PUSS OCH HEJ!


♥ min sjuka bästis är sjuk...xD

Hejsan på er alla sötisar som tar intresset till sej och kollar in min blogg!
Jag mår finfint! Hur mår du? Idag har det vart en underbar skoldag! Fast den kunde vart bättre om min finfina bästis hade vart friskis inte svettis...xD. Jag är på väldigt gott humör idag och det känns som inget kan gå fel! Idag hade vi massor med lektioner och vi slutade med franska, men kompisen som sitter bredvid mej, han hade 2 lektioner till:D!!! Sedan åkte jag på piano och snart ska jag på fotbollsträning! mysigtmysigt.

Jag saknar min stora storasyster lika mycket som vanligt och jag hoppas jag orkar kolla på mina matchtider ncoh sånt så jag kan åka till henne snart!!! Här är min ena familj!...hehe

RSS 2.0