Idag

Idag har pappa och jag pch yvonne vart hemma och städat, det var mest för att matilda skulle ha kommit, hon kommer inte idag utan imorgon! MEn det blir väl bra ändå. Vi tog också en liten promenad, det va skönt att komma ut lite. Idag hade också mina jultidingar kommit så jag får väl ta och dela ut dom... Jag fick 1 felleverans och 2 stycken böcker saknades... Men jag ska ringa dem och fråga lite grejor sen ska jag skicka in den...
Nu kollar jag på Desperate housewives, det är jättebra!

MEn iallafall alla ni som har köpt så finn böckerna hemma hos mej nu!
SOV GOTT!

Spinning

IGår var jag på spinning för första gången  hela mitt liv och det var också första gången jag svettades så mycket, bläh och det var nån framför mamma som typ fes en gång och det lukta bläh,,,, Men det va rätt kul men det va jobbigt, vi cyklade liksom i en timme!

Clavinova

Idag har jag vart på konsert med flickkören Clavinova. Det va jätte bra! Körledaren är våran musikfröken och själva kören är olika musikklasstjejer i olika generationer,,, Det var jättebra (<<<<kolla pappa jättebra sitter ihop<<<<). Jag är jätte avundsjuk. Jag vill verkligen vara med och sjunga så bra.
 Först och främst får det komma in nya stämmor i domsom har slutat. Och Kristina fick frågan att börja men hon tacka nej!!! Jag fattar inte, hon har gått miste om sn framtid. Det verkar så kul och bra.

I våras hade dom tydligen vart med i en sångtävling i västerås där domkom ETTA, och det fattar jag för det va väldigt bra. Margit, i våran klass är med och jag är jätte avis!!!
Man kan söka in på våran om man vill vara med och inte har blivit tillfrågad. Jag vill söka fast jag vet inte om jag vågar, för liksom om man inte kommer in är det kanske för att man inte har så ren röst eller för svag röst. Och det vet jag att jag har, speciellt mesig röst! Så vi får se vad som händer!

HAre bra och sov gott!

Min dag

HEjsan hoppasan,  jag vet inte riktigt vad som har hänt den senaste tiden i mtt liv så jag har inget speciellt och berätta om,,... Eller JO! Jag saknar mn syster väldigt mycket och jag vill att hon ska komma ht. Och då har jag sån tur att hon kommer komma hit!!!:D jag ä glader!! Jag vet inte om hon är ledig nånting på höstlovet, men om hon är det ska jag fråga henne om jag skulle få kunna följa med henne hem, om hon vill! Men när hon kommer hem borde hon vlja vara hos pappa efetersomm albert är där, och då måste ju jag vara hos pappa så blablablablablablaa!

HEJDÅ!

Idag

Hejsan, jag har fixat lite roliga låtar till mej själv. Dom är jätte roliga! Det är bl.a. "pippi langstrumpf-techno(tyska)" , bumbibjörnarna på engelska, svenska, polska och tyska. Sen är det masa fler roliga låtar.

Idag ska jag va med kristina och sen ska vi gå på stan och kolla i lite affärer, ska bli väldigt roligt...

Och igår gjorde Yvonne inbakade flätor på mej så idag har jag jätte fina guldlockar!!!

image89
Pappa hjälpte mej lite med att fixa i photoshop... Det är jag och jag tror att det är halle berrys hår

Längtar tbx till solland

Jag längtar tillbaks till thailand!




ALBERT

image54

Konserter

Igår hade vi våra konserter... Dom var lyckade och var kul! Lunchkonserten va inte super men den var okej. Men dom på kvällen va jätte roliga och gick jätte bra! det var inte så jätte många och kollade, men när våran musikfröken sa att liksom alla kanske inte skulle komma in för att det var fullsatt fick man kanske lite höga förväntningar, men så va de ju inte då.


yoh!

HEEJPÅDEJ... om nån skriver en kommentar så är det ju bra om man skrver vem det är från... Annnars spelar det ju nte så stor roll,,, så om n tar ntresset för er att ändå kolla min blogg och skriva kommentaraer så kan ni ju lika gärna skriva ert namn


STOLT syrra

Storasyster till lillebror kl. 18.30 8/10 2007...

Konsert

JAg går ju i musikklass, så snart har vi höstkonsert. Och iår har vi konsert bara med högstadiet. Det ska bli jätte kul, fast vi sjunger inga låtar enamma utan vi sjunger med alla andra högmusikklasser. Det är 16okt kl. 1215 , 1800 och 1900... och på en av låtarna som vi ska sjunga så ka jag kompa, på piano!!! det ska bli kul, fast jag kommer nog va jätte nervös! Kom gärna och kolla! Man betalar biljetten på plats.


Serieetta

JAg har glömt att skriva en grej som jag fick reda på för rätt länge sen... Vi spelar ju i värmlands bästa 94serie. Och den har vi vunnit! Så nu ska vi få gå runt och visa upp oss i halvleken när QBIK möter Malmö FF... Och vi kommer också få vara med i mästarcupen nästa sommar, vad nu det innebär  :) , Vi ska "visa upp oss" 14oktober.

KANELBULLENSDAG

Idag är det kanelbullensdag! Nu har jag ätit 1 ½ bauta bulle som smakade gudomligt. Jag har hållit mej hela dan utan att köpa en enda kanelbulle! Jag gillar den här dagen! puss och kram

image48

Sol

Den här fina bilden är från den dagen då jag och resten av sverige hoppasdes på en riktigt solig sommar, som aldrig kom...

image45

HEJHEJ

jag vet inte vad jag ska skriva så jag skriver inget, bara et tps för varje dag  livet! VA GLAD


RSS 2.0