Prao på Knappen

Shudiloo!:D

Nu kom jag precis hem från min sista dag på Knappen. Det har faktisikt vart jättekul och alla har vart jättesnälla emot mej! Jag har vart på alla olika avdelningar hos olika personer.

Dag ett: Då fick jag va inne på Repro där prepressörerna sitter... Jag fick kolla på vad Maria och Erika gjorde. Det va väldigt intressant att se hur dom jobbade osv.

Dag två: På tisdagen fick jag gå in till Bokbinderiet till Annika. Där fick jag hjälpa till att paketera och skära isär och lite sånt. Det va lite långtråkigt men samtidigt kul eftersom jag hela tiden fick hålla på med något! 

Dag tre: Samma sak fick jag göra på onsdagen, och dom sa att jag gjorde jättebra ifrån mej. Vilket va jättekul förstås!

Dag fyra: Då fick jag sitta inne i Repron igen fast jag fick en egen dator och Gudrun hade bett mej dagen innan att förbereda lite bilder till egna visitkort. Så hela den dagen satt jag och höll på med PS och ID för att få ihop nånting snyggt. Jag blev så insatt i det hela att jag glömde bort att jag va tvungen att äta lunch. Men jag kom på mej själv tillslut så när klockan va över 13 så slantrade jag mej iväg till lunchrummet!

Dag fem: Jag började som vanligt vid halv nio och jag satte mig direkt vid datorn för att finslipa lite på designen på mina visitkort. Sedan hjälpte Gudrun mej med upplägget inför utskriften. Det gick jättebra och jag blev nöjd med ett par stycken. Jag skulle gärna lägga upp och visa er hur dom ser ut, men dom ineehåller adress och telefonnummer och dyl. så att jag gör inte det! Iallafall.. Sedan fick jag ett litet special arbete av Annika inne på binderiet. Jag sorterade Polarn och Pyret presentkort. Dom var tvungna att ligga i en viss ordning eftersom dom var paginerade. Det gick bra och mitt under tiden jag gjorde det kom Annika fram och gav mig två st biopresentkort. Jag blev jätteglad, för dom tyckte att jag hade gjort ett så bra arbete att jag förtjänade dom! Sedan när jag kom tillbaks till Repron så hade dom skrivit ut mina visitkort och beskurit dom! så nu har jag typ hundra stycken visitkort av egen design. Det ni! (fast jag sa att dom bara behövde göra 3 av varje xD)

Aja, tack Wolge och alla på Knappen för att jag fick praoa hos er! Det har vart väldigt lärorikt och kul. Och jag är nog lite mer säker på vad jag vill arbeta med i framtiden.



Nej nu måste jag fara till skolan och hämta min mattepärm eftersom jag var så duktig att glömma den i skolan förra veckan! -.-'

Ha ett bra höstlov allihopa!
Puss. /m



2009-10-21

Hej världen.

Egentligen skulle jag vilja skriva av mej här. Skriva alla känslor som åker berg-och-dal-bana i min kropp som bara vill flyga ut liksom. Men går inte riktigt eftersom ingen skulle förstå. Fast det är ju inget problem iochförsej. Problemet är mer dom som skulle förstå. Det skulle inte bli så bra, eftersom jag inte vill att folk ska få reda på vad jag känner! Hhahah, komplicerat allting blev... Jajaja. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Joo, jag är ju på prao nu. På "Knappen". Det är ett tryckeri för er som inte visste det!;) Det är ganska tråkigt fast intressant. Och imorrn ska det bli sjukt roligt, för jag ska få designa egna visitkort och sen ska jag få trycka några och skära och lite så! Det ska bli jättekul:)

Sen på lördag morgon ska jag, tillsammans med resten av laget åka till Gävle. Där ska dom spela SEMIFINAL i SM för 93:or. Alltså ett år äldre. Det tycker jag är lite häftigt. Och igår va fakitkst VF på våran träning och tog kort på oss. Så ändra på fredag eller lördag är vi med i tidningen;)

Jag funderar på ny design här på bloggen. Eller vad tkr ni?


Nya skor! (dom kanske ser lite gråa ut här.. men irl (in real life) så är dom svarta!)

Fick inspiration från en blogg hannah visade mej > http://honhannah.blogg.se < sjukt snygg stil måste jag säga!


Nån dåligt redigerad bild från i somras!
trevligt det.

Nu ska jag kila vidare, skaffa mej ett liv eller nåt?
Kram<3


RSS 2.0