stressigt, stressigt

Hallå där... Nu är två tränngar avverkade... Känns bra! Men jag är väldigt trrött efter den här dagen... Det börja med att jag behövde gå upp halv nio. Då åt jag frukost och tog hand om lillasystern... Sedan blev det stressigt stressigt och mamma skjutsa mej till träningen. Det gick bra i två hela timmar. Med jag hade glömt frukt, bikini och vatten... Jag tog med vattenflaskan men inte vatten :P...hehe.  Sedan kom jag hem och då hade michael stängt av vattnet så jag kunde inte duscha... Fick dusch en timme senare. Min kusiner har vart här som är 3 och 1 år, så jag har tagit hand om dom och min lillasyster på 11 mån nästan hela dagen... Fatta att jag är trött...min lillasyster

Fotboll...fotboll...FOTBOLL

Söndag 29/7 2007

Det är fortfarande mulet i solstaden... Töligt, man vill ju bada! Nu är det första träningen idag, 2tim. Sedan är det träning imorn, 2 tim. Sedan är det träning i övermorn, 2tim. Sedan är det match mot Degerors FF på torsdag i degerfors... Sedan är det... EN DAG LEDIGT. Sedan har vi cup hela helgen!!! Hoppas vi (vinner) kommer långt! Vi var ju på en cup innan uppehållet i Malung (skinnar cupen) som vi vann!!!  
Jag spelar fotboll i qbik och går i musikklass i 7a på norrstrandskolan. Nu saknar jag faktiskt skolan för en gångs skull... Men bara för attt få träffa alla roliga klasskompisar.


image7

QBIK

Första inlägget!

Nu har jag gått och skaffat blogg som syrran och pappsen! Hoppas det är kul... Får se om jag fastnar för det?



image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0