SUN CUP

Hej bloggläsare (a)

Nu äre så här va, att jag ska alldeles snart dra iväg och spela vår andra match i Sun cup 2009. Första matchen spelade vi i ösregn och storm mot Äppelbo. Vi vann med 2-0. Och JAG gjorde första målet!!! Och just därför fick jag och Anna (som då gjorde andra målet) gå till nån barack efter matchen och bli intervjuade (!) av NWT. Det tycker jag var lite coolt. Så i morgondagens tidning så är alltså jag med både på bild och i text( ,eller vad man nu säger). Jag har alltså nummer 6 om det är nån som bild som kommer med..! Ajja, jag var bara tvungen att berätta att jag ska va med i tidningen, mohahahah. Men nu måste jag fara.

PUSSSSSz
/maia

Fika och färgning!

Hejhopp världen!

Reneé, jag och Zara var och fikade i måndags på Coffehouse by George! Det var ganska så mysigt, fast jag är inte ett särskilt stort fan av det cafeét just... Även fast det kan vara mysigt och så, tycker jag att det borde vara lite bättre kvalitet på kaffet eftersom det heter "Coffehouse". Men ajja, vi var lite spontana allihopa så vi gick och köpte en varsin låda med lite av varje till håret;)))

Här kommer bilderna!

Reneé som gjorde ljusa slingor.


Zara som gjorde en toning, "Ljusbrun"


Jag gjorde ljusa slingor,
inte världens snyggaste bild... men vem bryr sig?

Nu ska jag kila vidare,
PUSS

WoW Jocke (Björn Gustavsson)


LAXA CUP 2009

Sha allihopa!

Nu är det så att jag är hemma. Jag kom hem i söndags. För er som inte vet har jag alltså sen i onsdags vart på färd. Det började med incheckning på Scandic i Mölndal tillsammans med laget, sedan blev det Liseberg! Dagen därpå blev det nedfärd till Halmstad där vi fick bo på Furulundskolan (tror jag det hette..?).

I våran grupp var det 5 lag inklusive oss. Resultaten blev 7-1, 2-0, 1-0, 2-0. Alla vinster till oss vilket resulterade att vi kom till A-slutspels kvartsfinal då vi vann med 1-0 om jag kommer ihåg rätt. Vi gick då vidare till semifinal då vi vann med 4-1. Sen så blev det final. Det blev oavgjort som gick vidare till förlängning. I förlängningen blev det även där oavgjort vilket ledde till straffar. När Madde skulle ta sista straffen stog det 3-3 och alla höll andan... Hon satte den i vänstra hörnet, alla sprang snabbare än på plan och kramade henne och allihopa hoppade av lycka! Kärlek var det, och glädje. Direkt efter så kollade jag på klockan, så var hon 13.37. Inte lite fränt vart det.













HEJDÅ
/m

Syskona Swenson (+ Wiklund...)


Japps, här är vi då... Alla tre! Detta är på min skolavslutning i regnet:P

Morgon kortis

Hola bloggen!
Nu är klockan 12.51 och jag ska äta "brunch" ... Eller jag kan nog kalla det lunch, eftersom pappa väckte mej 12.15(!) vilket är mkt sent för mej eftersom dom oftast väcker mej vid halvtio-tiden. Min frukost blev en banan och nu blirre lunch;) Haha, man får väl ändra lite på mat- & sovklockan ibland!

Men nu måste jag gå och hjälpa till lite i köket så att pappa inte blir allt för trött på mej, vi är nämligen ensamma eftersom Yvonne jobbar och Albert är på dagis! Också har jag faktiskt lovat pappa att jag ska ta disken efter maten, eller hur är jag duktig?:p

KOMMENTERA 


Ny kamera!

Hej där!

Pappa klaga på att jag aldrig bloggar, så nu fick det ta och bli ett litet inlägg:)
Under tiden jag inte har bloggat har det väl hänt en massa! Jag har vart på konfirmationsläger, varit i grebbestad, vart på fotbollscup firat midsommar och en massa mer. Jag har också konfirmerat mej...

Vissa känner ju att när man är konfirmerad, det är då livet börjar. Men så känner inte jag, jag vet inte ens om jag tror på allt som sägs om gud och blablabla... Men det jag tror och tycker är väl att det mesta som kristendomen handlar om känns rätt! Alltså det är svårt att veta när man fortfarande är ung, men jag har iallafall fått ett nytt tänkande på vissa fronter! Men iallafall. På min konfirmationsdag fick jag 4 silverhalsband (varav ett kors), ett par örhängen, en trisslott och sammanlagt 6200:- ...

För dom här pengarna har jag använt 6109:- till en systemkamera från Canon med väska, rem, dörrbatteri, tipsbok, minneskort på 4GB och UV-filter! Jag fick det igår och har hittills hunnit ta kort och fixat och trixat med massa funktioner... Det är superkul och jag är mycket nöjd måste jag säga, för det priset (även fast jag trodde att systemkameror var mycket billigare..!)


Canon EOS 1000D


Smått galen Albert


En jätteglad Yvonne


Matilda slog sig ner i stugan ett par dagar, mycket mysigt


Härlig bild på Albert


Mumsiga kräftor i härligt rött


Det känns som om man kan fånga värmen med kameran...


Härlig bild på syster


Kräftskiva!


T.o.m. pappa gillar bilderna man tar med blixt!


Suddig men ändå rätt skön bild


Yvonne i underbart morgonljus


Pappa fifflar med fiskerullen


Bilden gillas...


Kräftskiva som sagt


Blomma


Albert på studsmattan


John Albert Swenson


Hur är det?:)

Nej men nu måste jag kila vidare!
Puss så länge:*

RSS 2.0