Paul Potts

Nu kollade jag på Paul potts(för hundrade gången) och han är så grym. Jag kolla typ på första gången han sjöng.. Åååååå, han är jätte häftig tycker jag!

6/12

Idag är det inte den 6/12 om ni tror det, men allting jag vet ska hända snart händer typ den 6 december... Jag ska till tandläkarn, det är adventssamling i skolan, jag har träning, min lillasyster ska ta sprutor, jag måste uppvärdera mitt busskort osso va de nåt mer... Jag har glömt bort! Men de va de! hade så mysigt pusselipuss


Just de! osso har jag en ELAK liten tränings cup 27 december, MIN födelsedag! :(!

December, kommer snart

Just nu håller jag på att öva på min stämmor till våran luciakonsert nästa vecka. Det är vårt, iallafall vissa stämmor som jag inte kan! Men jag längtar till då!
Det börjar ju närma sej jul också... Men jag har bara köpt en liten present än så länge... Men jag vet inte vad jag ska köpa (har ni något tips?)... Och jag har faktiskt skrivit en önskelista. Den blev rättså lång, det dyraste jag önskar mej är en laptop och de billigaste ä tuggummi för dom snåla:)!


Läsvecka

Nu har läsveckan på våran skola dragit gång. Det är jätte mygt. Vi får läsa på alla lektionr förutom musk, gympa och slöjd. Vu får äta godis och sånt också så det är kosjit. Jag läste ut två böcker dag. Det ena heter Förlåt Elina och den handlar om en tjej som är lite sådär halvmobbad, men hennes bästakompis är den populäraste tjejen i klassen som dessutom blir tillsammans med en av klassens populäraste killar. Och kompisen är liksom som olika personer och så, orka förklara mer. Den andra heter Zeina och Nalle. Jag älskar dom böckerna. Jag har läst alla utom den första nu xD... Men dom ä jätte bra, det handlar om en tjej och kille som ä kära och går i sjuan (som jag)... Så det är skoj att läsa!

Zac Effron

image104


HSM

Idag var det "Highschool musical" 1 och 2... Dom filmerna ä jätte gulliga! Och Zac Effron är så himla SNYGG! Men iallafall, dom gick på femman! Och JAG missade dom :'(... Eller jag såg typ sista timmen på andra. MEn jag har inte sett tvåan så jag blev lite ledsen. Jag hade tänkt å se den, men nu blev det ju inte så...

NEW

Nu ska jag ändra min design på den här bloggen, vi får se om det blir bra! Hoppas det iallafall.. Kommentera gärna vad ni tycker om det:D


Lucia

Oj då, nu har jag glömt att skriva på ett tag, det var inte bra!

Innan höstlovet va så började vi med lucia sångerna, så nu är vi i fullgång med att träna på dem, det är väldigt kul. MEn det är också ganska svårt, för eftersom vi nyss kommit upp på högstadiet så är det många nya stämmor för oss, fast det är också några gamla stämmor som vi redan kan, så det är väl bra det.  Hade bra:)

tjosanhoppsan

hallå där alla tjockisar, vad gör ni? (hoppas ni inte fick dåligt samvete av de där)...  Det är ganska bra med mej, så alla vet det! Ganska ä eftersom jag har ett virus på min högra halsmandel så jag har jätteonte när jag pratar, äter och allt annat som har med munnen att göra, inte för att jag gör allt som har med munnen att göra men ändå... Det gör väldigt ont iallafall!
Hade bra då, så syns vi imorn!!!kanske

RSS 2.0